Otroci in starši, pridite in ulovite Neulovljivega škrata

Dragi starši, pripeljite vaše malčke na prireditev Neulovljivi škrat in z njimi preživite nepozabno nedeljsko popoldne na Atletskem stadionu Poljane, v nedeljo, 19. maja od 15.00 do 19.00 ure. Udeležba na prireditvi je brezplačna.

Kaj se bo dogajalo na prireditvi?

Na prireditvi se bodo lahko vaši škratki zabavali in razgibali na otroškem poligonu zabavnih iger, ki so namenjene predšolskim otrokom, kjer se bodo skozi igro preizkusili v različnih nalogah.

Skupaj s starši bodo otroci obhodili stadion in po lastni presoji glede vrstnega reda opravili vseh šest iger na poligonu. Igre so nezahtevne, hkrati pa boste pri vseh igrah lahko sodelovali tudi starši in pomagali otrokom. Za varnost in razlago pravil bodo skrbeli naši predstavniki. Za vsako uspešno opravljeno nalogo bodo otroci prejeli žig in ko bodo zbrali vseh šest žigov, bomo na priznanje vpisali še ime in priimek vašega malčka. Tako bodo otroci prejeli priznanje za udeležbo na športni prireditvi – priznanje za Neulovljivega škrata. Vsak otrok se bo v določeni igri lahko preizkusil tudi večkrat.

Na stadionu se bodo poleg teh iger otroci zabavali tudi na drugih zabavnih igrah, skakali po napihljivih igralih, gradovih, se spuščali po visokem toboganu in še marsikaj.

Otroci bodo reševali naloge v:

  • atletskem kotičku
  • policijskem kotičku
  • šahovskem kotičku
  • gasilskem kotičku
  • judo kotičku
  • lokostrelskem kotičku

Obiskali nas bodo tudi reševalec na motorju, Palček Skakalček in njegova mama ter Čarovnik Grega!

Ne zamudite tega zabavnega dogodka in se razgibajte skupaj z vašimi škratki!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest