Športna pomlad v jeseni

Festival športa in zabave Športna pomlad 2020 bo poskrbel, da bo Evropski teden šport v Mariboru obarvan z športom, druženjem, glasbo in zabavo.

S promocijo športa in zabave bomo začeli že 18. septembra in do začetka Evropskega tedna športa, ki traja od 23. do 30. septembra, bomo že pošteno ogreti in pripravljeni na spopad s samim seboj.

Že 16 let je naše osnovno poslanstvo promovirati šport, športne sredine, objekte in zdrav način življenja. Od ideje vsakega novega dogodka do izvedbe nas vodi želja in volja, da dosežemo zastavljen cilj, ki bo dosegljiv slehernemu udeležencu Športne pomladi.

S pomočjo naših zvestih sponzorjev, Fundacije za šport RS , Mestne občine Maribor, izvajalcev programa in športnih volonterjev smo v naše sredine v vseh teh letih pripeljali blizu 200.000 obiskovalcev in tudi letos smo, navkljub vsem nam znanim težavam, združili moči in pripravili 16. festival športa in zabave, Športno pomlad 2020.

Noro… Športna pomlad v jeseni dokazuje, da smo športno-pomladni lahko skozi celo leto. Naj bo to naše zavedanje letošnje športne pomladi in tudi vseh naslednjih.

V imenu vseh soustvarjalcev festivala športa in zabave Športna pomlad, vas vabimo na druženje in individualne podvige.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest